Levering van losgestort materiaal

Op verzoek kan aan speciale leveringswensen worden voldaan. Anders geldt de standaardlevering op de stoep. De doorgangsbreedte moet minimaal 3,5 meter bedragen. De toegang tot het stortpunt moet geschikt zijn voor zware vrachtwagens. De truck heeft meerdere meters ruimte nodig om te kunnen manoeuvreren. Indien u afwezig bent op het bezorgmoment, aanvaardt u de levering van het product zonder toezicht

Levering van losgestort materiaal


Levering in big bags

Levering in big bags gebeurt doorgaans op pallets, in sommige regio's is evering met een hijskraan ook mogelijk. Het is ook mogelijk om de big bags te laten vullen met één kuub, dit is afhankelijk van de locatie.

Op verzoek kan aan speciale leveringswensen worden voldaan. Anders geldt de standaardlevering op pallets tot aan de stoep. De doorgangsbreedte moet minimaal 3,5 meter bedragen. De toegang tot het stortpunt moet geschikt zijn voor zware vrachtwagens. De truck heeft meerdere meters ruimte nodig om te kunnen manoeuvreren. Indien u afwezig bent op het moment van levering, aanvaardt u de levering van het product zonder toezicht. De levering van kleine hoeveelheden op moeilijk bereikbare locaties kan geregeld worden. Informeer ons hierover voordat u uw bestelling plaatst. Indien u vragen heeft, kunt u ons altijd bellen of een aanvraag indienen op onze website.

Speciale afleverlocaties moeten worden overeengekomen voordat de bestelling geplaatst wordt.

Levering in Big Bags


Overige voorwaarden waaraan voldaan moet worden bij levering

De toegang tot de leveringsplaats moet geschikt zijn voor vrachtwagens. De ondergrond moet geschikt zijn voor zware voertuigen. Bij de opgave van de leveringsplaats moet aan de voorwaarden voldaan zijn. De chauffeur van de vrachtwagen zal ter plaatse een inschatting maken, en indien niet aan de voorwaarden wordt voldaan zal de chauffeur de eerstvolgende meest geschikte afleverlocatie kiezen. De leveringsplaats moet toegankelijk zijn voor een reguliere vrachtwagen, d.w.z. minimaal 3 meter breed en 4 meter hoog. Let hier met name op als u bijvoorbeeld producten voor een tuin bestelt. Als u op het moment van levering niet thuis bent, wordt de levering op de stoep geplaatst. Bij een bestelling van meer dan 14 ton is het in het bijzonder belangrijk dat aan bovenstaande voorwaarden voldaan wordt.

Overige voorwaarden waaraan voldaan moet worden bij leveringUw Bestel Grind Team

 
Telefoon