• Bestel Grind

  Welkom in onze webshop

  Snel, eenvoudig en makkelijk bestellen. Levering uit steengroeven, grindgroeven en opslagplaatsen in heel Nederland.

  Bestel Grind foto
 • Big Bags

  Bestel hier uw product in praktische big bags

  Wij leveren uw product in big bags door heel Nederland. In bepaalde gebieden leveren wij ook met een hijskraan, in andere regio’s wordt op pallets met een heftruck geleverd.

  Lees meer
  Big Bag foto
 • Kiepwagen Losgetort

   

   

  Lees meer
  Kiepwagen Levering foto
 • Heel Nederland

  Wij leveren vanuit steengroeven, grindgroeven en opslagplaatsen in heel Nederland

  Wij leveren in big bags of als losgestort materiaal in heel Nederland. Meestal worden de producten vanuit de lokale steengroeve of dichtstbijzijnde grindgroeve geleverd.

  Lees meer
  Bundesweit Lieferung heel Nederland foto

Productcategorieën TOP PRODUCTENVerkoop van materialen inclusief levering

Het vinden van de juiste, kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen voor uw bouw- en tuinbouwprojecten kan een lastig proces zijn. Wanneer u de geschikte materialen heeft gevonden, is vaak de vraag hoe u de goederen zo snel en gemakkelijk mogelijk in uw bezit krijgt. Door middel van onze online tool met ingebouwde rekenhulp bent u er zeker van dat u de materialen tegen concurrerende prijzen ontvangt. Met ons eenvoudige systeem kunt u altijd en overal gemakkelijk een bestelling plaatsen, zelfs als u onderweg bent.

Dankzij ons goede netwerk van steengroeven, grindgroeven en opslagplaatsen zijn wij in staat om de betreffende materialen op landelijk niveau bij u te bezorgen via de kortste route. Onze bezorgopties zijn per product verschillend. We leveren de goederen in big bags op pallets (eventueel met een hijskraan in sommige regio’s), losgestort en in volle vrachtwagencontainers.

Grind

In ons assortiment vindt u een zeer groot aantal verschillende grindsoorten, waarmee u uw landschaps- en tuinprojecten naar wens kunt vormgeven. Ons grind is geschikt voor opritten, trottoirs en tuinbedden. Bijzonder opmerkelijk is ons siergrind, dat zich leent voor een een scala aan kleurontwerpen voor decoratieve doeleinden. Er zijn geen grenzen. Grind is ook geweldig voor afwateringstoepassingen. De gangbare beschikbare kleuren zijn wit, grijs, lichtbruin, grijs, blauwgrijs, geel, antraciet en nog veel meer.

Graniet

Graniet is zeer geschikt als afwerkmateriaal voor voetpaden en opritten of als ondergrond voor stenen. We leveren zowel grind als graniet in veel verschillende maten, die u gemakkelijk kunt vinden op onze website.

Grond, aanvulgrond, inveegsplit en zand

Bepaalde soorten grond, aanvulgrond, inveegsplit, en zand worden gebruikt voor verbetering van de afwatering, zodat decoratieve bloemen- en tuinbedden beter groeien en bloeien. Ook worden grond en zand gebruikt om bouwmaterialen van te maken. Onze verschillende grond- en zandsoorten zijn veelzijdig en en zijn ook verkrijgbaar voor speciale verzoeken. Onze verschillende grond- en zandsoorten zijn veelzijdig en ook verkrijgbaar voor speciale verzoeken, zoals instrooizand voor tennisbanen, paardenbakzand, gazongrond, golfbaangrond en nog veel meer.

Betrouwbare verzending en levering

We hebben verschillende levermethoden. Onze producten worden in big bags verpakt en vervolgens op pallets met een heftruck of regionaal met een hijskraan geleverd. U kunt op onze website direct zien of levering met een hijskraan in uw regio mogelijk is. De andere optie is levering als losgestort materiaal in vrachtwagens. Let hierbij op de leveringsvoorwaarden in onze algemene voorwaarden. Tenzij u speciale materialen bestelt, zijn de goederen altijd afkomstig uit uw directe omgeving. Big bags kunnen ook van verder weg komen, aangezien niet elke fabriek alle aankoophoeveelheden aanbiedt. Wij hebben voor u, voor uw wensen, de passende en voordelige oplossing.

Online Bestellen

Op onze website ziet u altijd de definitieve prijs voor u als klant. Er zijn geen verborgen kosten. Zowel de materiaal-, afhandelings- en bezorgkosten als de BTW zijn al inbegrepen in de uiteindelijke prijs. Ook hebben we een online rekenhulp waarin u eerst het product selecteert, de afmetingen invoert en een schatting krijgt van de hoeveelheid die u nodig heeft. U kunt dan ook de bijbehorende kosten zien.

Aanvraag indienen

indien u hulp nodig heeft of vragen heeft over levering, betaling of beschikbaarheid, of simpelweg een offerte nodig heeft, stuur ons dan een bericht via het contactformulier. U kunt ons ook een terugbelverzoek sturen via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vul alstublieft bij ieder verzoek een terugbelnummer in en let er op dat u het juiste e-mailadres invult.

 
Telefoon